Dermedica

Om oss

Vi i Dermedica utfører kosmetiske og medisinske injeksjonsbehandlinger.


Vår visjon er å gi deg et resultat som ser naturlig ut og som møter dine ønsker og forventninger. Vårt fokus er tilby best mulig service og gjøre det så enkelt og behagelig som mulig for våre kunder. Derfor tar vi i Dermedica med oss alt av nødvendig utstyr og tar med klinikken hjem til deg!  Vi utfører ønsket behandling i dine egne trygge omgivelser på en sikker og profesjonell måte.


Vårt team består av personale med medisinsk utdannelse og videreutdanning innen estetisk medisin. Vi setter pasientsikkerhet først og vår kompetanse gjør at du kan føle deg trygg på rådene vi gir og hva du kan forvente. Alle behandlingene vi tilbyr er effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet.

Vi tilbyr uforpliktende videokonsultasjon slik at du får råd og oppfølging av våre dedikerte leger.

Behandlinger

Botox (Botulinum toxin) 

Medisinsk rynkebehandling


Botulinumtoxin (Botox) blir benyttet over hele verden mot ulike medisinske tilstander. Preparatet er best kjent for å behandle rynker.


Medisinsk rynkebehandling reduserer rynker og fine linjer. Medisinsk rynkebehandling kan også benyttes mot kjevespenning, tanngnissing og migrene.


Hver gang du ler, blir sint, konsentrerer deg eller blir opprørt, spennes ansiktsmuskulaturen og fremkaller rynker og linjer i ansiktet. Ettersom hudens elastisitet reduseres med alderen, har linjene en tendens til å bli værende. Medisinsk rynkebehandling motvirker dette.

Fillere - Gi huden fyldigheten tilbake!

 

Filler blir ofte anbefalt ved ønske om reduksjon av aldringsrynker og fine linjer, da fillere vilfylle opp rynkene/linjene og glatte dem ut. Filler er et samlebegrep for ulike merker avhyaluronsyrefillere, som for eksempel Revolax, Belotero, Restylane, Juvederm, Teosyal, etc. Utviklingen av bedre fillere har i de siste årene vært enorm, og fillere som brukes av oss i dag er milevis foran de som ble brukt for bare få år siden. 

The Team

Elias Molvær

Autorisert Lege med videreutdanning som estetisk lege

Marius Tømta

Autorisert Lege med videreutdanning som estetisk lege

StineF. Andersen //

Iselin M. Gangstø

Autorisert Sykepleiere med videreutdanning som injeksjons/estetisk sykepleiere